Новости, обзоры, сравнения. Приложения. Nokia Lumia. Планшеты на Windows 8.

Android і Windows Phone на одному смартфоні

Відомо, що Lenovo випускає свої смартфони і планшети на операційній системі від Google, проте один зі співробітників компанії виклав у мережу фотографії девайса з Windows Phone 7.5 на борту.

Більш цікаво інше — «засвічений» WP-смартфон виглядає точнісінько як LePhone S2 — майбутній Android-флагман китайської компанії.

Характеристики S2 задовольняють вимоги як однієї, так і іншої операційної системи: Процесор Qualcomm Snapdragon MSM8255 з частотою 1 ГГц, дисплей з роздільною здатністю 800 х 480 пікселів, 8-мегапіксельна камера з можливістю запису HD-відео 720p.

Ще більше незвичайний факт появи WP-смартфона в Китаї з тієї причини, що там заборонені і Facebook і Twitter, які дуже тісно інтегровані в Windows Phone 7,5. Крім цього, в КНР вже були випадки перебоїв в роботі Windows Marketplace, які багато пов’язували з діяльністю національного фаєрволла.

Можна припустити, що всі ці проблеми мають тимчасовий характер, і Microsoft зможе домовитися з китайською владою — як мінімум для того, щоб відкрити величезний ринок для свого партнера — Nokia.

З іншого боку — ці фото можуть бути лише жартом одного з інженерів компанії, як це було у свій час з прототипом Nokia Lumia 800, фото якого з передвстановленою ОС Android шокували інтернет в червні. Поживемо-побачимо.

Новость опубликована в Windows Phone 7 под тегами , . Ссылка на новость.

Другие новости по теме:

Почему я выбираю Windows Phone by Joseph Finney

Новый интерфейс В WINDOWS 9

Microsoft усиливает позиции Windows Phone в Европе

Новая реклама планшетов и сматрфонов Nokia

ZTE Tania

Реализовано менее 1 млн Surface

Ещё один сайт в стиле Metro

Обзор Nokia Lumia 830

IFA 2014 — 4 сентября

Nokia выпустит 4-ядерный фаблет