Новости, обзоры, сравнения. Приложения. Nokia Lumia. Планшеты на Windows 8.

Для роботи Windows Phone 8 можуть знадобитися нові смартфони

Надії на те, що апарати Windows Phone будуть довгий час отримувати оновлення на свіжі версії операційних систем, гаснуть з кожним новим слухом. Раніше дані говорили про те, що Windows Phone 8 (відома поки під кодовим ім’ям Apollo) буде зовсім іншою: отримає ядро і деякі підсистеми Windows 8. Тепер повідомляється, що нова мобільна ОС компанії Microsoft не розрахована на старі WP7-смартфони.

До речі, під час виставки MWC 2012 в Барселоні корпоративний віце-президент підрозділу Windows Phone Террі Майерсон (Terry Майерсон) на питання про оновлення старих смартфонів на Apollo сказав лише, що додатки будуть сумісні з майбутньою операційною системою: «Ми ще не анонсували Windows Phone 8, але з точки зору сумісності я можу сказати, що нашим завданням є робота всіх додатків Windows Phone 7 на Windows Phone 8″.

Якщо Apollo справді буде несумісна з попередніми смартфонами, це зробить перехід дуже болючим для платформи, яка і без того має малу популярність. Адже навіть WP7-смартфони, що виходять всього за декілька місяців до Apollo, можуть залишитися у такому випадку без нових функцій (за винятком тих, що забезпечуються додатками).

Серед основних чуток щодо Windows Phone 8 крім ядра Windows 8 також присутня підтримка багатоядерних процесорів з технологію NFC для обміну даними на близькій відстані.

Новость опубликована в Windows Phone 8 под тегами , , . Ссылка на новость.

Другие новости по теме:

Известна цена на планшет Microsoft Surface на Windows RT

IFA 2014 — 4 сентября

VivoTab RT

Две новые модели Windows Phone смартфонов от Samsung

Обзор смартфона Nokia Lumia 730

Просто под Windows Phone

Nokia Lumia 930 лучше Galaxy S6?

Телефон Nokia провёл под водой 3 месяца и всё ещё работает

Подборка программ для Windows Phone 7

Почта Mail.Ru под WP7: разработка, крупный план